< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.05
2022
El Jovent Republicà exigeix la gratuïtat del peatge de la C-32 en el marc de la campanya “Vertebrem la Vegueria, connectem el Penedès”

L’organització juvenil continua demanant millores en el transport públic, al mateix temps que considera desorbitat el preu d’aquest peatge 

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès han denunciat, des de la C-32 a l’altura de Cubelles, el preu desorbitat del peatge, tot desplegant una pancarta. Aquesta acció està inclosa en la campanya “Vertebrem la Vegueria, connectem el Penedès”, la qual té l’objectiu de posar sobre la taula les mancances del transport públic al territori. A banda d’aquesta reivindicació, però, des de l’organització asseguren que cal treballar per la gratuïtat del peatge de la C-32, que és un dels pocs que queden a Catalunya.

“Mentre que el servei de Rodalies és nefast i mai va bé, l’alternativa amb cotxe des del Garraf i el Baix Penedès continua sent molt cara. No pot ser que anar i tornar des de Vilanova i la Geltrú fins a Barcelona en cotxe et costi gairebé quinze euros. És un despropòsit i els joves no ho podem assumir”, ha afirmat el secretari d’organització del Jovent Republicà Penedès-Anoia, Pol Kobeaga.

Des de l’organització defensen que el seu model de mobilitat és apostar pel transport públic, però asseguren que la situació de la Renfe és insostenible, de manera que, molt sovint, es veuen obligats a utilitzar el vehicle privat si volen arribar a temps als llocs. 

Desplegament d'una pancarta a favor de la gratuïtat del peatge de la C-32 Desplegament d'una pancarta a favor de la gratuïtat del peatge de la C-32

ARTICLES RELACIONATS