< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.05
2022
Paciència, santa paciència!

El transport públic ha de ser una eina per a totes les persones que volen anar a treballar i/o estudiar fora del seu municipi de residència, i no ser un impediment perquè ho puguin fer. 

Aquest article no us explicarà res del que no sapigueu ja moltes: trens que arriben tard, que no passen o busos entre capitals de comarca que tarden el triple que si agaféssim el cotxe…

Ens trobem davant d'un problema de connexions que fa que el nostre dia a dia com a joves perdi qualitat de vida, ja que moltes anem a treballar i/o a estudiar a Barcelona cada dia, ens dirigim a cercar un tren que sabem que potser arribarà tard, que potser ens deixarà tirades a Martorell, que es quedarà parat 10 minuts o més a l'Hospitalet i ens diem: paciència, santa paciència!

Amb la campanya "Vertebrem la Vegueria, connectem el Penedès", des del Jovent Republicà volem visibilitzar totes les mancances del transport públic que tenim actualment, posant sobre la taula la necessitat d'actuar i implementar més serveis, dotar a la ciutadania d'un transport públic de qualitat per a poder dur a terme el seu dia a dia d’una millor manera. No volem acostumar-nos a un servei pèssim, i sí, estem fartes que Rodalies controli les nostres vides. El transport públic ha de ser una eina per a totes les persones que volen anar a treballar i/o estudiar fora del seu municipi de residència, i no ser un impediment perquè ho puguin fer.

Continuem demanant una bona connexió entre les capitals de comarca de la Vegueria, una rodalia de qualitat i un bus a la UAB. Connectem el Penedès!

Militant del Jovent Republicà de Vilafranca Militant del Jovent Republicà de Vilafranca