< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

08.03
2023
El jovent amb l'Ajuntament, amb Núria Calvet

Regidora de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ens explica la seva experiència a l'oposició.

Com possiblement us podeu imaginar les persones que esteu llegint aquest article, ser regidora no és pas fàcil. Generalment, podem imaginar-nos que ser a l’oposició és “més fàcil” o no tan complex com a govern, però després d’aquests quatre primers anys com a regidora a l’oposició, concretament a Santa Margarida i els Monjos, us puc afirmar que no és una feina pas fàcil. Per què? Us ho desenvolupo en les següents línies.
 

En aquest cas, jo no només tenia el repte de ser la regidora més jove de l’ajuntament del meu municipi, sinó que també tenia (i continuo tenint mentre redacto aquest article) la responsabilitat de representar a aquelles persones que ens van fer confiança a través del seu vot i en especial a la població jove que ens va fer confiança per canalitzar a través de la meva figura les reivindicacions del jovent al municipi. 

 

Malgrat aquests reptes i altres dificultats que he viscut en la meva trajectòria, us vull destacar una reflexió: És importantíssim que les persones joves siguem presents en la política, i no només com a aquelles que “seran el futur”, no. El jovent som present i futur. Som peces essencials en la política, especialment la municipal, que és aquella més propera a la població. I encara que des de l’oposició no és fàcil poder dur a terme les teves propostes per millorar el municipi, cal fer força i treballar per aconseguir que les propostes que es duguin a terme representin al jovent i suposin una millora de les nostres condicions. 

 

Núria Calvet i Sánchez