< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

17.06
2022
Torna el Pàmpol Roig

Dos anys després, tornem amb més força que mai i mantenim l’essència tradicional del Pàmpol Roig, que és la defensa de la llengua catalana a través de la promoció dels grups novells que es presenten al concurs. 

Un any més, torna el Pàmpol Roig, el Concurs de Música Jove de la Vegueria Penedès. Després de dos anys de parada a causa de la situació sanitària i de les diverses restriccions aplicades, tornem amb més força que mai a organitzar el Pàmpol Roig al Penedès, concretament a Igualada, el dissabte 25 de juny. 

Aquest any, però, malgrat que mantenim l’essència tradicional del Pàmpol Roig, que és la defensa de la llengua catalana a través de la promoció dels grups novells que es presenten al concurs, introduïm un canvi: unim forces amb el Desemboira’t, el Concurs de Música Jove organitzat per les companyes de les Terres de Ponent. 

Encara que aquest no és l’únic canvi que us portem aquest any. Per si encara no us ha arribat la notícia o no heu vist els cartells penjats arreu del territori, l’Acampada Jove aterra al Penedès, concretament a Sant Sadurní d’Anoia, els dies 14, 15 i 16 de juliol, amb les actuacions de Ginestà, Buhos o Xavi Sarrià, entre d’altres. 

Tanmateix, el Pàmpol Roig no es queda pas curt. Per aquesta edició comptem amb la participació dels grups La Ganga, Sociologia Animal, Eskurçó i Uxue, qui vindran a donar-ho tot per aconseguir arribar a la final de Sant Sadurní d’Anoia. També, comptarem amb DJ Toni Amador i les PD Rosses, qui ens faran saltar i ballar fins a les quatre de la matinada. Ens veiem el dissabte 25 de juny a Igualada! Visca el Penedès i visca el Pàmpol Roig! 

Núria Calvet, Secretària d’Activisme del Jovent Republicà Penedès-Anoia
  • Núria Calvet
  • Secretària d’Activisme del Jovent Republicà Penedès-Anoia
  • 07/07/2022
  • t: @
  • b: