< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

23.11
2022
Totes contra la violència masclista!


Lluitar per la igualtat és necessari, visibilitzar les violències de gènere i educar per canviar aquestes conductes masclistes és necessari. No hem de callar mai, si deixem que ens silenciïn, el masclisme guanya.

El 25 de novembre és el dia contra la violència de gènere, però cada dia hem de tenir en compte el que implica la violència masclista. Hem de prendre consciència de la magnitud del problema, la violència de gènere no només afecta a qui ho pateix en la seva pell físicament, sinó que ens afecta a totes de diferents maneres.

Les dones patim violències de gènere de qualsevol mena diàriament. Això ve donat a les desigualtats de gènere que hi ha i la precarietat, deguda a la societat masclista i capitalista en la qual vivim.
 
És feina de tots i totes nosaltres, som les que hem d'aturar aquesta problemàtica social i erradicar el masclisme a partir de l'educació. Incidint en aquest àmbit, tindrem en les nostres mans la possibilitat de fer créixer en matèria de valors a les noves generacions. Hem de poder canviar les coses, i portem solucions!
 
Lluitar per la igualtat és necessari, visibilitzar les violències de gènere i educar per canviar aquestes conductes masclistes és necessari. No hem de callar mai, si deixem que ens silenciïn, el masclisme guanya. No tinguem mai por de denunciar les injustícies i les desigualtats de gènere.
 
Les dones lluitarem juntes per la igualtat, no callarem contra les violències de gènere i no ens farem més petites enfront del masclisme que amenaça els nostres drets com a humanes.

Alba Garcia, militant del Jovent Republicà Penedès-Anoia