< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.11
2019
IV Congrés Regional

El passat dissabte 30 de Novembre, la militància del Vallès Oriental ens vam trobar a la nostre seu a Granollers per celebrar el nostre quart Congrés Regional.

Més d'una trentena de militants ens vam trobar el dissabte per la tarda per assistir al Congrés Regional, convocada de forma extraordinària arran de la dimissió de la portaveu vilamajorina Carla Blasco. 
Pel motiu d'aquest Congrés, es va presentar la candidatura a la Permanent del Vallès Oriental encapçalada pel granollerí Jett Kirkerud com a portaveu, la Júlia Mumany com a Secretària d'Organització i Feminisme, en Eduard Guerra com a Secretari de Finances, en Sergi Suárez portant la Secretaria de Comunicació i per completar, la Laia Palacín com a Secretària d'Activisme. Desprès d'escoltar la seva ponència política i full de ruta pels pròxims dos anys de mandat, es va escollir per majoria absoluta a favor. 

La nova Permanent s'ha compromès amb l'enfortiment de l'organització amb l'objectiu de seguir sent referents a la comarca pel que fa la política juvenil, independentista i d'esquerres. 

També vam escollir les dues conselleres nacionals per regional, la Carla Blasco i la Júlia Mumany. 

Desitgem molta sort i molts encerts a la nova Permanent!

(d'esquerra a dreta) Laia, Sergi, Jett, Eduard, Júlia (d'esquerra a dreta) Laia, Sergi, Jett, Eduard, Júlia