< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.02
2015
CARNESTOLTES POLÈMIC

La polèmica del cas 4F esclata a Mataró després que alguns grups polítics municipals i la policia de Barcelona denunciessin a 4 ciutadans mataronins per dur una disfressa satiritzant ciutat morta. no volem més víctimes innocents, volem la reobertura del cas per a aclarir-ne els fets. 

Les JERC MATARÓ volem denunciar la polèmica oberta per certs grups polítics municipals i la Policia de Barcelona arran dels fets ocorreguts aquest dissabte 14 de Febrer en que quatre ciutadans de Mataró van decidir anar disfressats del cas “4F, ciutat morta”. Els denunciants han demanat responsabilitats a l’organització del carnestoltes de Mataró, desprestigiant la seva feina, a més de plantejar-se interposar una querella contra les quatre persones implicades. 

Des de les JERC creiem que els esforços dels partits polítics així com de la policia hauria d’anar dirigits a aclarir els fets del 4F i no pas el de buscar noves víctimes a qui dirigir la ràbia de la seva ineficiència. És imprescindible la reobertura de la investigació pel cas “ciutat morta”. 

Finalment, creiem que els quatre ciutadans implicats no feien altre cosa que fer ús de la seva llibertat d’expressió en una festa satírica com és Carnestoltes i com a tal trobem injustificada la polèmica oberta. 

Ja n’hi ha prou de criminalitzar innocents!

disfressa ciutat morta disfressa ciutat morta