< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.01
2012
Concentració en contra de la pujada del preu del Transport Públic.

La Secció Local de Jerc Mataró, convoquem a una Concentració en contra de la pujada del preu del Transport Públic.

Descripció

El Govern de Catalunya a aprovat recentment dins del seu plà de pressupostos per l'Administració, un increment del 12% de la T-10 i un increment dels bitllets senzills de fins a 2 euros en els transports dependents de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Aquestes ...pujades en el preu s'incorporaran a partir del dia 1 de Gener.

Segons la Plataforma de Promoció del Transport Públic (PTP) en el període 2001-2012 la T-10 s’ha encarit un 74% amb la intenció d’atraure viatgers cap als abonaments mensuals i trimestrals, la qual cosa ha fracassat, doncs encara concentra el 84% del total de vendes de títols de transport.

Com a ciutadans n'estem farts de pagar, i pagar cada cop més. Entenem que el mitjà de transport a promoure és el públic en detriment del privat, i és per això que demanem la reducció de les tarifes i no l'encariment d'aquestes! Perquè volem anar a l'universitat, a l'institut o al treball amb transport públic, perquè volem un transport públic de qualitat i amb un preu raonable a les condicions de crisi!


El dia 4 de Gener a les 7 de la tarda ens concentrarem davant de l'estació de Mataró, a la Plaça Miquel Biada per mostrar el nostre rebuig per l'encariment del preu en el Transport Públic!!