< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.12
2012
Concentració en defensa del Català a l'escola

Les JERC Mataró ens volem adherir a la concentració convocada per Som Escola, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Assemblea Groga el dilluns dia 10 a les 18:30 davant de l'Ajuntament de Mataró contra l'avantprojecte proposat per el ministeri d'educació, José Ignacio Wert, i que relega el català a una assignatura optativa més en l'ensenyament.

Convocatòria de Som Escola:

Somescola.cat convoca la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta contra l’avantprojecte de la LOMCE, i en defensa del model d’escola catalana en llengua i continguts, per al proper 10 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial dels Drets Humans. La concentració, amb el lema: “Per un país de tots, l’escola en català”, serà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Així mateix, Somescola.cat insta tots els centres docents a penjar en un lloc visible la pancarta i els cartells amb el lema “Per un país de tots, l’escola en català” i a fer un breu acte reivindicatiu amb tota la comunitat educativa el mateix dilluns, 10 de desembre, a la sortida de l’escola.

Podeu consultar amb les respectives seus territorials de les entitats que conformen Somescola.cat si paral·lelament a la convocatòria de Barcelona, n'hi haurà més en d'altres viles i ciutats catalanes. Dilluns al matí, actualitzarem el llistat al web de somescola.Tots amb l'escola en Català!!

#Wertgonya
#EscolaenCatalà