< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.02
2012
Declaració d’intencions de la nova executiva de JERC Mataró

El passat mes de Juny uns quants joves independentistes de Mataró ens vam unir a la secció local de JERC Mataró, la nostre il•lusió era la d’impulsar un projecte independentista juvenil d’esquerres i transversal per la nostre ciutat. Les JERC era doncs l’eina que volíem utilitzar per dur-ho a terme. Des del passat mes de Juny diverses han estat les persones que se’ns han apropat de Mataró amb el mateix objectiu que nosaltres, passant a militar de 3 a 15 persones que som actualment. Així doncs el 5 de febrer passat les JERC Mataró vam realitzar un Congrés Local per la renovació del projecte a Mataró, siguent escollida la Maria Fabregas com a Portaveu local en substitució de l’Albert Ponsa, l’Antonio Tabares com a Secretari d’Organització i Finances i en Jan Bosch com a Secretari d’Imatge i Comunicació.

A partir d’ara, comencen doncs uns mesos de feina intensa on des de l’executiva de JERC Mataró i amb el suport de tota la militància i les persones que vulguin participar del projecte, pretenem enfortit l’organització, ser un referent per el jovent independentista i d’equerres a la ciutat, i treballar intensament per l’independència de Catalunya com a única solució per temes locals que ens afecten tant com la discriminació cap a l’Immigració, el dret a l’habitatge per els i les joves mataronines i la llengua i identitats catalanes tant marginades a la nostra ciutat. Així doncs, treballarem intensament com a JERC per impulsar aquests 4 eixos però també amb totes aquelles organitzacions que es facin partícips d’aquesta filosofia.

Pensem que en temps de crisi social i econòmica els joves mataronins hem de tenir una veu forta i pròpia per plantar cara al futur que ens espera, és per això que animem a tot el jovent independentista i d’esquerres a la ciutat a implicar-se activament en política com hem fet nosaltres, per l’Independència del nostre país, però també per tants temes com són la Xenòfobia, l’Educació, l’Habitatge, el Transport...
Volem fer doncs una crida activa perquè el nostre himne soni més clar que mai;INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!!!!!! VISCA MATARÓ I VISCA CATALUNYA LLIURE!!

JERC Mataró JERC Mataró