< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.04
2019
Ens presentem a les llistes d'ERC Mataró

El passat 12 de Març es va presentar la candidatura d'ERC a la Biblioteca Antoni Comas, on nosaltresocupem 7 llocs, entre ells 2 de suplents.

A la llista hi podreu trobar en Carles Porta com a número 5, a la Cintia Massoler com a número 10, en Pol Serena com a número 17, a la Carla Fuentes com a número 20, a la Regina Rigau com a número 26, i a l'Omaima Blal i la Sandra Aguilar com a suplents del número 3 i 7, respectivament.

Ens hi presentem perquè els joves no volem ser expulsats de Mataró, volem emancipar-nos i viure a la nostra ciutat. Volem que Mataró sigui la capital de l'esport femení. Volem deixar de ser coneguts per la majoria de discoteques que actualment hi trobem al polígon, i que se'ns conegui per promoure un oci alternatiu i sobretot, lliure de qualsevol mena de discriminació. I creiem que educar en el lleure és crear futur pel jovent.
 
Per tot això, i per molt més, estarem a les llistes d'ERC Mataró. Perquè creiem que la millor forma de canviar el que no ens agrada, i de millorar la ciutat que tant ens estimem, és fer-ho des de dintre de l'ajuntament.
 
El jovent som el futur, però sobretot som el present. L'1 d'octubre hi vam ser. I hi serem el 26 de maig.

Imatge per presentar la candidatura del Jovent Republicà de Mataró a les llistes d'ERC. Imatge per presentar la candidatura del Jovent Republicà de Mataró a les llistes d'ERC.