< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.06
2010
ESPANYA RETALLA, NOSALTRES TAMBÉ

El Tribunal Constitucional espanyol ha certificat la retallada definitiva de l'Estatut que va aprovar el poble de Catalunya en referèndum el 18 de juny de 2006. Segons les primeres informacions faran caure pilars fonamentals del text. Per les JERC qualsevol modificació del text aprovat per referèndum és un atac a la democràcia!

Un cop més ha quedat clar que per l'Estat espanyol és més important la seva supervivència que la democràcia i per aquesta raó vulnera la voluntat refrendada per la ciutadania catalana amb total impunitat. A Espanya un Tribunal format per dotze jutges posats a dit pel PP i el PSOE i que ni tan sols respecta el seu propi reglament té la facultat d'imposar-se a tot un poble.

Davant d'aquests fets tan greus contra la voluntat popular catalana el jovent independentista insta a trencar amb Espanya i a avançar cap a l'única sortida que ens alliberarà de la crisi política, econòmica i social que patim: la independència dels Països Catalans. Aquesta retallada (la segona si tenim en compte el text que va aprovar el Parlament) marca la fi de l'etapa autonomista. Una etapa que s'ha caracteritzat per la mentida de fer creure que Catalunya tenia un encaix dins Espanya. Ja no hi ha oportunitats pels que creuen en l'Espanya federal o autonòmica, és una farsa, tan sols un intent d'amagar l'autèntica voluntat de l'Estat, que és la mateixa que defensava l'Estat franquista: "una, grande y libre".

Per tot plegat, la secció local de Jerc Mataró anuncia mobilitzacions populars a tots els fronts per trencar amb un Estat espanyol que mai no ens ha respectat com a poble i que ara ens ha demostrat el seu odi sense subterfugis ni disfresses.

Les JERC anuncien una roda de premsa durant les properes 48 hores per explicar el seu posicionament a mesura que es vagin coneixent nous detalls de la sentència.

Adéu Espanya, Sí a la independència!!

Visca els Països Catalans lliures!!

JERC Mataró