< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.09
2011
II Marxa de torxes per la independència.

Dissabte 10 de setembre es realitza la II Marxa de torxes per la independència. Jerc Mataró hi col•labora conjuntament amb altres partits polítics i entitats amb Mataró per la Independència, entitat organitzadora.

Aquest any la marxa és el dia 10 a les 21h del vespre a la Plaça Santa Anna. A partir d'una hora abans ja es podran comprar els tiquets de les torxes.
El recorregut consta d’una caminada pel centre històric de la ciutat. Començarà i finalitzarà a la mateixa Plaça Santa Anna, es llegirà un manifest, l'actuació dels grups de música: La Traca i Dabucabuc i sopar al carrer per 10 €.

Qualsevol persona que vulgui col•laborar en la preparació de l'acte pot personar-se a la plaça Santa Anna a partir de les 6 de la tarda a la parada informativa de Mataró per la Independència.

Diumenge 11 de setembre hi ha la ofrena floral a la plaça de Rafael Casanova, a partir de les 10:30. La secció local en adherim al manifest de Mataró per la Independència, realitzem conjuntament amb la Secció local d’Esquerra la tradicional ofrena floral.