< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.08
2014
JORDI I GUIFRÉ ABSOLUCIÓ!

Les JERC Mataró donem suport a la plataforma "Ara, República Catalana" per l'absolució d'en Jordi i en Guifré, militants d'Arran Mataró.

Els fets van ocórrer durant el transcurs d'una manifestació el 2013, quan dos joves independentistes de la manifestació van cremar un llençol amb l' imatge del Rei d'Espanya. Els dos militants en qüestió van ser identificats suposadament com a responsables de l'acció i estan cridats a l'Audiència Nacional el proper 2 d'Octubre, s'enfronten a una pena de fins a 21.000 euros o 6 mesos de presó. Creiem, doncs, que és una clara persecució de l'Estat Espanyol contra el jovent independentista i no pas un fet que hagi de ser considerat com un delicte.

Finalment, volem animar el jovent independentista de la ciutat, així com dels Països Catalans, a estar unit per fer front a qualsevol intent de l'Estat Espanyol de boicotejar l' independència de Catalunya o a les persones que dia a dia treballen per aconseguir-la.

Denunciem l'Estat Espanyol per ser opressor de nacions i parcial jurídicament, i cridem a la desobediència per fer realitat el nostre alliberament nacional.


ELS CATALANS NO TENIM REI!

JORDI I GUIFRÉ ABSOLUCIÓ!Assemblea de les JERC Mataró

Ara república catalana Ara república catalana