< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.11
2011
Junts podem, 17-N

La secció Local de JERC Mataró com a organització juvenil, creada i formada per a lluitar pels drets d’aquests, donem el nostra suport a la vaga i a la manifestació organitzada pels estudiants el dia 17 de Novembre; recolzem totes aquelles activitats i actes estudiantils que s’estan fent a les diferents universitats.
Creiem que les successives retallades dels drets que s’estan duent a terme per part de partits polítics, dominats per les grans riqueses, no es poden consentir i impulsem a tot el jovent a defensar-los fent ús dels mitjans que tinguin al seu abast.

No estem d’acord amb l’increment d’un 4% sobre l’IPC que s’implantarà el curs 2012-2013, que juntament amb el 9,5-12% d’aquest curs fa que ,cada vegada més, anar a la facultat sigui cosa de rics.
Denunciem la massificació d’aules ocasionada pels acomiadaments de professors que s’han fet i que es faran durant aquests anys , pensem que això esta afectant a la qualitat de l’educació que s’està impartint i no fa cap bé a ningú.
Estem en contra del poc gruix de beques que rep Catalunya sent un 18% del total d’estudiants i és per això que demanem el traspàs del gruix total del finançament de beques.

No volem la privatització d’un model d’educació pública que tants d’esforços (i impostos) ens ha costat. Per això és necessari que tots plegats sortim a defensar allò que és nostre i que ningú ens podrà treure sense abans topar-se amb els joves, que fent pinya surten al carrer i lluiten.

Per aquestes raons, nosaltres hi serem allà i animem a tots a acompanyar-nos en aquest camí, que no serà fàcil, però del qual sortirem guanyadors. Perquè amb el jovent unit ningú hi podrà fer res, ja que la unió és la força del poble que tants murs ha aconseguit enderrocar.