< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.02
2012
Les JERC amb la PrimaveraValenciana

Què està passant aquests últims dies que els policies es dediquen a agredir brutalment joves que es manifesten per una educació pública i de qualitat? Repassant les notícies i imatges que ens arriben del País Valencià, no podem assegurar si són fets propis d’un règim dictatorial o democràtic.

El govern ha insinuat que aquestes manifestacions estan engegades per joves encaputxats anti-sistema. Malgrat això, com les imatges poden revelar, aquest joves són nois i noies com qualsevol de nosaltres, que busquen la manera de fer ressò i de demostrar quina és la seva situació i que lluiten per un sistema educatiu digne, per a ells i per a tots aquells que venen darrere seu.

Des de les JERC-Mataró, volem manifestar un profund rebuig vers la brutalitat policial que estan patint els companys de València i encoratgem a tots els estudiants que lluitin pels seus drets i que defensin un sistema educatiu de qualitat. Donem suport a tots aquells actes referents als fets que s’estan patint, tal com la tallada de carrers que demà s’efectuarà a la ciutat organitzada per diversos col•lectius estudiantils. Des d’aquí, animem a tots els estudiants, a que se sumin a la protesta i que reclamin allò que ens pertany per dret, així com a encoratjar els nostres companys de JERPV!

Tots som IESLluísVives!
#PrimaveraValenciana.JERC Mataró