< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.09
2016
Les JERC celebrem l'any Joan Petit a Mataró

Dissabte 4 de juny se celebrà la Diada Joan Petit, la jornada culminant d’una iniciativa de cooperació, dedicada a la recaptació de fons per a la investigació del càncer infantil.

L’esdeveniment va ser organitzat pel CH Mataró; un torneig de hoquei on hi participaren més de 250 nenes i nens d’entre 3 i 6 anys d’arreu del territori català. Any rere any l’acte s’ha anat realitzant en diversos municipis i, aquest any, Mataró ha sigut la ciutat escollida per organitzar, des del CH Mataró, un acte que vincula l’esport, sanitat, cooperació i solidaritat.

Després de sis mesos de feina i d’alguns actes realitzats en el transcurs de l’any a la ciutat, més de 170 persones implicades en la fundació Amics Joan Petit - Nens amb càncer i 70 entrenadors, fan possible la XVI FESTA -TORNEIG  JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER a  Mataró.

El Club Hoquei Mataró s’abocà de manera contundent en un projecte de compromís amb l’esport i el càncer infantil on hi col·laboraren més de 80 entitats, escoles i empreses donant suport material o econòmic al torneig i a les tasques de la seva fundació.

La festa-torneig de la il·lusió va ser un èxit rotund gràcies a la feina duta a terme per organitzadors, col·laboradors i voluntaris.

Mataró gaudí d’una gran jornada de festa, esport, cooperació, solidaritat i compromís!

Cartell any Joan Petit Cartell any Joan Petit