< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

23.01
2017
LES JERC MATARÓ CELEBREN EL SEU XIIIè CONGRÉS LOCAL

El passat dissabte dia 14 de gener les JERC Mataró van escollir, en el seu XIIIè Congrés Local, el nou portaveu i les noves secretaries per aquest nou any polític. Les persones escollides per unanimitat són: David Jodar com a portaveu, Adrià Valls i Triadó com a secretari d’organització, Jana Pous i Solé com a secretària de medi ambient, Xavier Torras i com a secretari de finances, Carla Vassena i Fajardo com a secretària de comunicació, Nil Prat i Rovira com a secretari d’activisme i Eloi Delgadillo i Riera com a secretari de política municipal. A més, Ferran Belmonte i Pérez va ser escollit com a conseller nacional per Mataró

El portaveu sortint, Eloi Delgadillo i Riera, va fer una valoració del darrer any, el qual “ha sigut un període d’enorme creixement i consolidació per la secció local. Hem augmentat la nostre presència al carrer i a  les institucions, i hem sigut la punta de llança juvenil de la ciutat”.

Per altre banda, el nou portaveu va remarcar que les JERC Mataró “hem de seguir amb la línia actual, i hem d’estar a l’alçada d’un any que es presenta com a històric. No només hem de treballar per culminar el procés d’independència, sinó que també ens hem de deixar la pell per millorar la ciutat i la situació de la seva joventut”.

Finalment, la presidenta d’Esquerra Republicana de Mataró, Anna Salicrú i Maltas, i el portaveu de les JERC Maresme i Baix Besòs, David Barnet i Gabanyach, van dur a terme la cloenda del Congrés. En paraules del portaveu de la comarca i del Baix Besòs, “estem en el rovell de l’ou de la transformació social i nacional. Hem de seguir avançant fermament cap a uns Països Catalans lliures i justos”. L’Anna Salicrú va felicitar a les JERC Mataró per l’amplitud dels seus objectius, trencant el tòpic que només som independentistes.

XIIIè Congrés Local de les JERC Mataró XIIIè Congrés Local de les JERC Mataró