< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.02
2013
Les JERC Mataró denuncien la CorruPPció davant la seu del PP

Les JERC plantem cara a la corrupció.

Aquest passat dia 06 de febrer al mati les JERC Mataró hem organitzat un acte enganxant sobres (seguint la costum del PP repartint sobres amb diners a la seva cúpula, presuntament)  a la seu del PP de Mataró per denunciar els casos de corrupció en el sí d'aquest partit.

En els sobres hi havien  escrits com; CorruPPció, Lladres, Rajoy Dimissió, Espanya és crisi etc. Perquè Espanya és crisis i corrupció i creiem que s'ha d'explicar i no hem volgut perdre l'ocasió de demostrar-ho.

Des de les JERC reivindiquem una altra manera de fer política, amb transparència total de les institucions públiques i privades, i més en qüestions pressupostàries que impliquin la gestió de fons públics. Tal i com figurava en una notícia del web nacional, pel portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral, "és pornogràfic veure com a un dona que compra menjar i bolquers pels seus fills la condemenen a 2 anys i 4 mesos de presó, mentre que a una persona que pressumptament ha cobrat gairebé 300.000 euros de diner negre és president del govern". Gómez del Moral ha anunciat "fermesa i contundència davant qualsevol fet vinculat amb la corrupció" fins a aconseguir que "els seus responsables estiguin a la presó".

Mostra dels sobres enganxats Mostra dels sobres enganxats