< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.11
2018
Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Mataró actualitzem els nostres secretaris, els consellers, i escollim el representant del Jovent a les llistes d'ERC a les municipals

El passat diumenge dia 22 d'octubre Jovent Republicà de Mataró vam escollir, en el XV Congrés Local, nou equip i responsabilitats per aquest nou curs polític. Les persones escollides són: Onofre Calsapeu com a portaveu, Oriol Batista com a secretari d’organització, Sandra Aguilar com a secretària de finances, Carla Fuentes com a secretària de comunicació, Pol Serena com a secretari d’activisme.

I a més, el diumenge dia 11 de novembre vam triar per unanimitat en Carles Porta com a representant del Jovent Republicà a les llistes d'ERC a les municipals del 2019.

D’una banda, la portaveu sortint, Jana Pous, i el secretari d'organització, Adrià Valls, van fer una valoració de tancament del curs anterior, alhora que van orientar la línia a seguir del nou curs que ara encetem.

Per altra banda, el nou portaveu va remarcar que el Jovent Republicà de Mataró "hem de seguir amb la línia actual, i hem d'estar a l'altura de l'any que se'ns presenta, s'acosten les municipals juntament amb molta feina a fer. No només hem de treballar per culminar el procés d'independència, sinó que també ens hem de deixar la pell per millorar la ciutat i la situació de la seva joventut".
Amb l’objectiu d’encarar les municipals del maig del 2019 amb un nou equip i responsabilitats, el Congrés va ser de caràcter extraordinari i celebrat poc després d’una recent tancada local, la qual ens va permetre analitzar quines mancances té la ciutat i com aquestes ens afecten com a ciutadans i, en particular, com a col.lectiu juvenil.
Finalment, el president d'Esquerra Republicana de Mataró, Francesc Teixidó, va fer la cloenda del Congrés. Va felicitar a les joventuts del partit per l'amplitud dels seus objectius.

Imatge feta en concloure el Congrés Local. Imatge feta en concloure el Congrés Local.