< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.09
2011
Maria Fàbregas escollida nova secretaria de la Secció Local de JERC Mataró

En l’assemblea extraordinària del passat dissabte 24 de setembre, la secció local de Jerc Mataró, va escollir a Maria Fàbregas com a nova secretària de l’assemblea local.

D’aquesta manera, Fàbregas estudiant de Ciències Polítiques i Gestió Pública, entra a treballar en l’òrgan local on es decidiran les línies mes importants de la Secció Local pels propers anys.

Amb aquesta nova incorporació, Maria Fàbregas es a partir d’ara la nova secretària de la secció local, la primera dona en la història de la Secció Local que ocupa aquest càrrec.

Escollida per un ampli suport de l’assemblea, la nova secretària que treballarà conjuntament amb l’actual portaveu local, s’ha marcat com a objectiu augmentar en dos anys els militants de la formació que actualment compta amb una vintena d’afiliats i obrir la secció local a l’exterior, reforçant l’interior.

Així doncs Fàbregas s’incorpora a l’executiva local de JERC que està integrada per Albert Ponsa com a Portaveu local, Ferran Belmonte com a Secretari d’Organització i Finances, Agata Belmonte com a Secretària d ‘Imatge i Comunicació i finalment Maria Fàbregas la nova Secretària de l'Assemblea.