< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.04
2019
MILITANT DEL JOVENT REPUBLICÀ DE MATARÓ ÉS AGREDIT EN NOM DE VOX

El vespre del passat dijous 25 d’abril un militant del Jovent Republicà de Mataró va patir una agressió feixista al Carrer de Cuba. El militant, que vestia una samarreta reivindicativa, va veure que un cotxe s’aturava al seu davant i com 3 homes li disparaven un projectil, segurament amb una pistola de balins, que va impactar-li a la vora d’un ull. L’agressió la van acompanyar d’un “Viva VOX hijo de puta”. El company va requerir assistència mèdica a l’hospital de Mataró i actualment ja ha presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la ciutat.Malauradament no és la primera agressió feixista que vivim a la ciutat. Fa poc més d’un any, després d’una manifestació unionista, un altre mataroní va patir una agressió per un grup de feixistes. També volem recordar que fa dues setmanes un grup feixista va visitar el local que compartim amb Esquerra Republicana i un company que es trobava a l’interior va ser tancat per la força, intimidat i el local va patir desperfectes.


Aquestes agressions no són casuals ni aïllades. Són una conseqüència directa dels discursos irresponsables que es llancen des de la dreta i l’extrema dreta. També són resultat de la covardia de les esquerres espanyoles a l’hora de plantar cara al feixisme. La impunitat de la que gaudeixen aquests grups feixistes organitzats només es pot aturar construint unitat popular. Barri a barri destruirem el feixisme.

 

Santiago Abascal és el dirigent de VOX, el partit ultra que amenaça la democràcia Santiago Abascal és el dirigent de VOX, el partit ultra que amenaça la democràcia

ARTICLES RELACIONATS