< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.05
2011
Moltes gràcies a les 1773 persones!

Des  Jerc  i Esquerra volem donar les gràcies als 1773 mataronins i mataronines que el dia 22 de maig van fer confiança al nostre projecte per la ciutat. Lamentablement el suport que hem aconseguit ha estat insuficient per mantenir la representació al consistori, però tot i això, continuarem dedicant tots els nostres esforços a la defensa del interessos de Mataró i a la lluita per la construcció nacional, com fa més de 80 anys.

Durant aquets 8 anys, la presència d'Esquerra al Consistori, s’ha aconseguit millorar la vida dels mataronins i mataronines, tenint en compta la realitat de crisi econòmica, es per aquest motiu, que estem contents i orgullosos de la tasca feta al llarg d'aquest temps.
També volem agrair el suport de totes aquelles persones que hi han treballat, durant aquets anys de govern, com en la pròpia campanya i pre-campanya d’aquestes eleccions, estem parlant dels militants, simpatitzants, col•laboradors, joves amb noms i cognoms que anònimament han dedicat, de forma altruista, bona part del seu temps a la col•locació de cartells, enganxines,... en definitiva que han confiat en el nostre aquest projecte, que intentarem remuntar durant aquets quatre anys.

En un moment en què l’independentisme ha assolit uns nivells de suport més elevats dels darrers temps a la nostra societat, no sembla lògic que a la nostra ciutat hi sigui present només a nivell simbòlic, durant aquets quatre anys, tenim molta feina, el nou Consistori serà el més conservador i Espanyolista de tota la història democràtica de la nostra ciutat, i haurem de treballar de valent per canviar-ho.

Entre tots tornarem a guanyar, tornarem a vèncer!