< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.08
2018
Prou violència sexual a Carpas BoraBora!


Comunicat oficial davant un nou cas de violència sexual a Carpas BoraBora.

La passada nit del dissabte, a la discoteca Carpas BoraBora ubicada a Montornès del Vallès, va haver-hi un nou cas d'abusos sexuals per part d'un treballador a una noia.
Els fets van succeir als lavabos de noies on un treballador va abusar sexualment d'una noia, amb tocaments sense el consentiment de la noia i ensenyant-li el penis.
 
Una agressió que ha desencadenat desenes de denúncies d'abusos sexuals i de poder a través de les xarxes socials de dones que han sigut agredides per treballadors d'aquesta discoteca. Davant d'això, els responsables del local s'han rentat les mans justificant que era un cas aïllat, encobrint així la seva empresa i els agressors.
 
A part, Carpas BoraBora és un espai d'oci que reprodueix violències cisheteropatriarcals i contra els nostres cossos amb publicitat, música i ideals patriarcals que ens oprimeixen a les dones i al col·lectiu LGTBI+.
 
És intolerable que avui en dia això passi i que fets com aquests quedin impunes.
 
Per tot això, el jovent republicà, anunciem que treballarem incansablement fins que es faci justícia i que no descansarem fins que acabem amb aquest model d'oci nocturn masclista i denigrant envers les dones.
 
Agressions sexuals ni a Montornès ni enlloc!


[Montornès del Vallès, 14 d’agost de 2018]

Imatge de La Vanguardia Imatge de La Vanguardia