ACTUALITAT: NOTÍCIES

Des del Jovent Republicà de Montornès mostrem el nostre rebuig contra l'agressió masclista patida per una veïna de Montornès del Vallès el passat 7 de gener.

Des d’ERC i el Jovent Republicà de Montornès del Vallès volem condemnar enèrgicament la greu agressió masclista que va patir una dona el passat 7 de gener a Montornès del Vallès. Sempre hem expressat que no es pot tolerar cap classe de violència masclista al nostre municipi i a la nostra societat, per això ens consterna aquesta agressió masclista i volem expressar tot el nostre suport a la víctima i la seva família, així com el nostre absolut rebuig contra aquesta agressió masclista, que malauradament ha tingut lloc al nostre municipi. També desitgem una ràpida millora a la víctima que…

Comparteix: Seguir llegint...

Comunicat oficial davant un nou cas de violència sexual a Carpas BoraBora.

La passada nit del dissabte, a la discoteca Carpas BoraBora ubicada a Montornès del Vallès, va haver-hi un nou cas d'abusos sexuals per part d'un treballador a una noia. Els fets van succeir als lavabos de noies on un treballador va abusar sexualment d'una noia, amb tocaments sense el consentiment de la noia i ensenyant-li el penis.   Una agressió que ha desencadenat desenes de denúncies d'abusos sexuals i de poder a través de les xarxes socials de dones que han sigut agredides per treballadors d'aquesta discoteca. Davant d'això, els responsables del local s'han rentat les mans justificant que era…

Comparteix: Seguir llegint...

DISSABTE 23: Acte unitari en defensa de la democràcia a Montornès del Vallès.

Demà, dissabte 23 a les 17:30h, se celebrarà un acte unitari en defensa de la democràcia a la Plaça Pau Picasso de Montornès del Vallès.  Hi participarà: -Vicenç Relats (ANC - membre del secretariat nacional) -Sergi Bolea (Òmnium - president Vallès Oriental) -Marc Sanglas (ERC - diputat al Parlament) -Arnau Comas (CUP - regidor St. Esteve de Palautordera) -Feliu Guillaumes (PDECAT - diputat al Congrés) Presentarà l'acte Arnau Gonzàlez (professor d'història UAB) LLOC: MONTORNÈS DEL VALLÈS - Plaça Pau Picasso. HORA: 17:30h.

Comparteix: Seguir llegint...

Les JERC Montornès denunciem la no col·laboració de l'ajuntament en el referèndum de l'1 d'octubre.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Montornès del Vallès exigim a l'alcalde José Antonio Montero (ICV-EUiA) que l'1 d'octubre, els montornesencs i montornesenques, puguem votar en el referèndum, i que l'Ajuntament de Montornès del Vallès estigui a l'altura del moment històric i democràtic que viu Catalunya. Demanem a l'ajuntament que no faci el joc al Govern del PP i que, com a mínim, no posin "pals a les rodes" en la celebració d'aquest referèndum. Volem un Ajuntament que estigui al costat de la democràcia i la defensi amb totes les conseqüències. La democràcia és imbatible!

Comparteix: Seguir llegint...