< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.05
2020
365 Dies De Les Eleccions Municipals

Tot just fa un any el Jovent Republicà sortíem a guanyar els ajuntaments. Des de la fermesa i la convicció que el municipalisme és l’eina social transformadora i imprescindible per construir la República Catalana des dels pobles i ciutats.

A Sant Joan Despí per primera vegada el Jovent Republicà aconseguíem representació directa al consistori amb un clar objectiu: ser l’altaveu dels i les joves santjoanenques. En aquell moment ningú podia imaginar que un any després estaríem en plena pandèmia que ens obligaria a replantejar els nostres objectius per centrar-los en la recuperació econòmica i social de la ciutat. Els republicans entenem que la política institucional és la voluntat de servei públic, i com no pot ser de cap altra manera, hem fet una oposició constructiva, des de la responsabilitat institucional i amb la mà estesa. Darrerament i en el marc de propostes per fer front a la crisi provocada per la COVID-19, hem instat a l’equip de govern a aplicar mesures socioeconòmiques per preservar i impulsar l’economia i el comerç local de la nostra ciutat i en centrar els recursos municipals per ajudar a les famílies més vulnerables. Una de les prioritats ha estat aportar propostes per a la recuperació emocional i de l’activitat dels joves i infants, dos col·lectius que han passat desapercebuts en la gestió de la pandèmia.

Gràcies als 2.741 santjoanencs i santjoanenques que ens vau fer confiança. Les quatre veus republicanes al consistori seguim treballant dia a dia per avançar cap a un Sant Joan Despí d’esquerres, republicà, feminista i ecologista.

El Jovent Republicà de Sant Joan Despí, l'altaveu del jovent! El Jovent Republicà de Sant Joan Despí, l'altaveu del jovent!