< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.01
2018
17 de gener, diada del poble de Menorca

Avui, dia de Sant Antoni, celebram, com cada any, la diada del poble de Menorca, i les Joventuts d’Esquerra Republicana volem felicitar tots els menorquins per aquesta data tan important de la història del nostre país. En aquest dia, en què commemoram l’arribada de la cultura catalana a la nostra illa, volem continuar demanant i incitant el poble menorquí a seguir lluitant per la seva alliberació nacional i social.

Enguany els menorquins també ens hem de felicitar per la frenètica activitat política que hem dut a terme els darrers mesos en forma de mobilitzacions, tant en defensa del dret a l’autodeterminació dels pobles i de la democràcia, com en contra de l’existència dels presos polítics i del feixisme, que aquests mesos s’ha mostrat més ferotge del que és habitual arreu dels Països Catalans.
 
Tanmateix, serà de vital importància que aquest any que tenim al davant el poble menorquí, de manera conjunta i liderat pel seu jovent, s’expressi amb més força encara enfront d’un estat espanyol que ens manté com a colònia i que s’ha marcat com a únic objectiu destruir-nos com a poble. És per açò que el jovent independentista de Menorca tenim clar que ens hem d’autodeterminar per poder mantenir la nostra identitat nacional i combatre de manera real i efectiva totes les desigualtats socials a què ens sotmet la societat heteropatriarcal i el sistema capitalista.
 
Som Menorca. Som Països Catalans.
 

17 de gener, diada del poble de Menorca 17 de gener, diada del poble de Menorca