< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.12
2017
31 de Desembre: Diada de Mallorca

Un any més, les joventuts d’Esquerra Republicana ens hem retrobat a Mallorca per celebrar el 31 de desembre, la Festa de l’Estendard.

El passat 30 de desembre, les Joventuts d’Esquerra Republicana participàvem, un any més, de la Diada de Mallorca. Enguany, a més, era la primera vegada que les institucions reconeixien com a oficial la data del 31 de desembre, per motius de rellevància històrica, social i popular. 
 
La manifestació començà, com cada any, al Passeig del Born i després de recórrer els principals carrers de Palma, finalitzà amb l’ofrena floral a l’estàtua del Rei en Jaume de la qual participàrem juntament amb els companys d’Esquerra Republicana de Mallorca. Havent acabat l’ofrena, es va procedir a la lectura de manifestos i tot seguit el grup valencià Zoo amenitzà la Diada al Parc de les Estacions.
 
Les Joventuts d’Esquerra Republicana volem destacar, d’una banda, la participació que es va donar a la manifestació, demostrant cada any una mica més que el poble mallorquí assumeix aquesta diada com l’espai propici per reivindicar-se com a subjecte polític; i de l’altra, la fraternitat que ens demostra la gent d’arreu dels Països Catalans que decideixen any rere any acompanyar-nos en aquesta data tan important de l’agenda mallorquina. 
 
Som Mallorca. Som Països Catalans!
 

Ofrena floral a l'estàtua de Jaume I el 30 de desmbre Ofrena floral a l'estàtua de Jaume I el 30 de desmbre