< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.03
2007
Acció de protesta de les JERC-BCN per la presència de l'exèrcit al Saló d'Ensenyament

Aquest matí una desena de membres de les JERC-Barcelona han dut a terme una acció de protesta per la presència de l’exèrcit espanyol en el Saló de l’Ensenyament–Estudia.

Els activistes han desplegat una pancarta davant de l’estand de l’exèrcit amb el lema "Matar no és cap ofici", al mateix temps que s'ha rodejat l’estand amb cartells que simulaven un camp de mines. També s’han repartit un miler d’octavetes entre els joves i les joves assistents, en què s’explicava el motiu de la protesta i es reclamava a la Fira de Barcelona i a la Conselleria d’Educació que impedeixin la seva presència.

Aquest matí una desena de membres de les JERC-Barcelona han dut a terme una acció de protesta per la presència de l’exèrcit espanyol en el Saló de l’Ensenyament–Estudia.

Els activistes han desplegat una pancarta davant de l’estand de l’exèrcit amb el lema “Matar no és cap ofici”, al mateix temps que s'ha rodejat l’estand  amb cartells que simulaven un camp de mines. També s’han repartit un miler d’octavetes entre els joves i les joves assistents, en què s’explicava el motiu de la protesta i es reclamava a la Fira de Barcelona i a la Conselleria d’Educació que impedeixin la seva presència. L'acció ha arrancat els aplaudiments del jovent assistent a la Fira.

Ruben David Borràs, secretari d’Agitació de les JERC-Barcelona, ha declarat que “els valors que representa qualsevol exèrcit són frontalment contraris als de l’educació, l’ensenyament i la formació dels infants i joves”.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya antimilitarista que des de fa anys duen a terme les JERC-Barcelona sempre que es detecten elements militaristes a la ciutat.


Totes les fotos de l'acció a la Galeria d'imatges


jercmilitarsensenyament-194.jpg jercmilitarsensenyament-194.jpg