< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.05
2020
Agressió LGTBIfòbica a un militant del Jovent Republicà de Menorca

La passada nit del 27 de maig un militant del Jovent Republicà de Menorca va ser agredit verbalment i físicament amb insults de caire LGTBIfòbic a mans de dos nois al carrer de la Puríssima, a Ciutadella.

El militant va ser ajudat per dues noies d’una vintena d’anys, les quals van fer possible que l’agressió s’aturés. No tolerarem aquesta mena d’atacs en una societat democràtica que suposadament defensa i té el deure de vetllar pel dret a la llibertat sexual de totes les persones.

Des del Jovent Republicà volem enviar i mostrar tot el suport i escalf possible al nostre company i és per això que, per tal que es senti acompanyat en el procés, demanem la col·laboració ciutadana fent difusió del seu cas per recollir la màxima informació sobre els fets, ja que és l'única manera de fer-ne justícia. [email protected] és el correu electrònic on l’hi podeu fer arribar.

Ni a Menorca, ni enlloc, cap agressió sense resposta!

Agressió LGTBIfòbica a un militant del Jovent Republicà de Menorca Agressió LGTBIfòbica a un militant del Jovent Republicà de Menorca