< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.10
2018
Comunicat en solidaritat amb els afectats per la torrentada de Llevant

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Illes Balears i Pitiüses expressam el nostre dolor per les, pendents del balanç final, 12 víctimes mortals a causa de les inundacions del passat 9 d’octubre. 
 

Mallorca ha patit la pitjor catàstrofe de la seva història contemporània. Tota la comarca ha estat declarada zona catastròfica i s’han decretat 3 dies de dol a tota l’illa. Les conseqüències han estat especialment devastadores a Sant Llorenç on els danys materials, a hores d’ara, són incalculables.

És per això que el Jovent Republicà volem expressar el nostre reconeixement a tots els i les professionals dels equips d’emergència que encara a hores d’ara estan fent feina a contra-rellotge per a la recerca de supervivents, acompanyament als amics i familiars de les víctimes mortals i l’assistència a tots els afectats.

En darrer terme, ens agradaria manifestar l’orgull que sentim per totes les mostres de solidaritat i iniciatives altruistes que estan tenint lloc per minvar els efectes de la torrentada. És en els moments més difícils quan es demostra la cohesió d’un poble i Mallorca ho ha tornat a acreditar.  

 

Comunicat en solidaritat amb els afectats per la torrentada de Llevant Comunicat en solidaritat amb els afectats per la torrentada de Llevant