< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.05
2012
Demanem la dimissió de la directora general de Joventut de les Illes per l'eliminació del CJIB


Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, JERC, juntament amb les altres joventuts polítiques progressistes, denunciem que el Govern de les Illes suprimeixi unilateralment el Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB) i per això demanem la dimissió de la Directora General de Joventut i Cultura, Isabel Cerdà. Juntament amb els representants de JSIB, JEN-PSM i Joves d'EU, les JERC titllem de revengisme polític l'eliminació del CJIB, perquè és una  institució que el PP mai ha pogut controlar.
 
Així mateix, els portaveus de les joventuts progressistes han mostrat el seu rebuig a les crítiques que Noves Generacions ha llançat contra del CJIB, i han assegurat que aquest organisme ha estat sempre exemple de pluralitat ideològica i de molta feina amb pocs recursos.
  
La portaveu de les JERC -Illes, Esperança Mateu, ha explicat que l'única forma de frenar aquest anunci del PP és "defensant l'associacionisme juvenil al carrer i a les institucions, perquè per molta ràbia que li faci al PP, els joves seguirem junts defensant la nostra veu i la nostra autonomia".
 
Per tot això, les diferents joventuts participarem dissabte en la reunió que ha convocat el CJIB, participarem en totes les mobilitzacions que hi hagi en defensa del Consell i presentarem mocions a totes les institucions en defensa d'aquest organisme.

jjpp-cjib.jpg jjpp-cjib.jpg