< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.12
2006
Diada de Mallorca 2006

Un any més l’independentisme tanca l’any amb la celebració de la Diada de Mallorca, i com cada any, el jovent independentista encara amb energia la Diada.

Enguany una munió d’actes omplen l’agenda dels dies previs a la Diada, i començant per divendres 29, tendrà lloc l’acte de presentació dels caps de llista de l’esquerra independentista al Consell de Mallorca i al Parlament de les illes Balears per Mallorca, Joan Lladó i Bernat Joan. L’acte es farà a Can Domenge (darrera la residència de Sa Nostra de General Riera, a Palma) a les 20’30 hores, i a més dels candidats intervindrà el Secretari General d’Esquerra, Joan Puigcercós.

Dia 30, a les 14 hores, i al Bar Es Pinzell (carrer de les Caputxines 13, Palma), les JERC hem organitzat el tradicional dinar popular. El preu són 8’50€, inclou pa amb oli amb embotits de la terra, vi i aigua, i el podeu reservar al 971 728 826 o a illes@jerc.cat

 A les 18 hores, al Passeig des Born de Palma, sortirà la Manifestació unitària de la Diada, amb el lema “Som una nació, autodeterminació!”. En acabar la manifestació, i després de l’ofrena floral a l’estàtua del rei En Jaume, es farà un concert amb Al-Mayurqa, Oprimits i Betagarri.
Un any més, la lluita juvenil continua!