< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.12
2006
Diada de Mallorca: la lluita juvenil continua!

Un any més l’independentisme tanca l’any amb la celebració de la Diada de Mallorca, i com cada any, el jovent independentista encara amb energia la Diada. Enguany una munió d’actes omplen l’agenda dels dies previs a la Diada, i començant per divendres 29, tendrà lloc l’acte de presentació dels caps de llista de l’esquerra independentista al Consell de Mallorca i al Parlament de les illes Balears per Mallorca, Joan Lladó i Bernat Joan. L’acte es farà a Can Domenge (darrera la residència de Sa Nostra a General Riera) a les 20’30 hores, i amés dels candidats intervindrà el Secretari General d’Esquerra, Joan Puigcercós.

Dia 30, a les 14 hores, i al Bar Es Pinzell (carrer de les Caputxines 13, Palma), les JERC hem organitzat el tradicional dinar popular. El preu són 8’50€, inclou pa amb oli amb embotits de la terra, vi i aigua, i el podeu reservar al 971 728 826 o a illes@jerc.cat.

 A les 18 hores, al Passeig des Born de Palma, sortirà la Manifestació unitària de la Diada, amb el lema “Som una nació, autodeterminació!”. En acabar la manifestació, i després de l’ofrena floral a l’estàtua del rei En Jaume, es farà un concert amb Al-Mayurqa, Oprimits i Betagarri.

 

Un any més, per la Diada, la lluita juvenil continua!.

 

 

 MANIFEST JERC-ILLES PER LA DIADA DE MALLORCA 2006

 El 31 de desembre del 1229, les tropes catalanes del rei En Jaume entraven a Ciutat de Mallorca. Aquest dia marca el començament de la catalanitat de la nostra terra, la nostra pertinença a la nació catalana.

 Gairebé vuit segles després, el jovent català no es resigna  a oblidar la seva identitat. Volem ser ciutadans i ciutadanes d’un pobles lliure, els Països Catalans, que volem reunificats, socialistes, ecològicament sostenibles i en plena llibertat.

 Les JERC, el jovent independentista, portam més de 70 anys lluitant per l’alliberament social i nacional del nostre poble, i estam en constant expansió arreu dels Països Catalans, el que ens ha fet esdevenir la primera organització política juvenil de la nostra nació.

 Els constants atacs a la nostra llengua i cultura, la corrupció dels que es fan dir els nostres governants, la dificultat d’accedir a un ensenyament plenament en català i de qualitat, o la impossibilitat de trobar un habitatge o una feina dignes, no fan més que reforçar la lluita juvenil que encapçalam. 

Si vols una terra lliure, sobirana i socialista, vine amb les JERC!

Més informació a www.jerc.cat/illes 

 

 

350x250-131.jpg 350x250-131.jpg