< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.11
2006
El jovent contra la constitució espanyola!

Dia 6 de desembre es celebra el dia de la constitució espanyola, la mateixa constitució que ens nega com a poble i ens impedeix realitzar-nos com a joves. És per això que el Jovent Independentista hem organitzat una sèrie d'actes per protestar contra tan indigna celebració.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "MONTENEGRO SÍ, CATALUNYA TAMBÉ"

El cap de setmana anterior al dia de la constitució, les JERC hem convidat a Mallorca a Uriel Bertran, diputat de les JERC al Parlament de Catalunya, per presentar el llibre "Montenegro sí, Catalunya també", que ha escrit juntament amb Héctor López Bofill. La primera presentació tendrà lloc a la Sala Polivalent de Porreres (al Carrer de Veiet, devora Correus), a les 20 hores, i no a les 21, com haviem anunciat fins ara, del disabte dia 2 de desembre, i esta organitzada per l'Agrupació Cultural de Porreres. Diumenge dia 3, organitzada per la Secció Local de les JERC, tendrà lloc la segona presentació, al Teatre de Binissalem, al Carrer de la Rectoria 1.

CONCERT I FESTA ANTI-CONSTITUCIONAL

Dimarts dia 5, a partir de les 00 hores, les JERC hem organitzat un concert anti-constitucional al Bar Es Diürn de Porto Cristo. Actuaran els grups Uggly Bitches i Malakagna, i després hi haurà festa fins que el cos aguanti. Finalment, dia 6 es durà a terme la manifestació nacional del jovent independentista que amb el lema "superem la constitució, Autodeterminació! construïm la majoria social" sortirà de la Rambla de Canaletes de Barcelona a les 18 hores.

Vos hi esperam!