< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.12
2015
Els canals 33/Super3 i el 3/24 tornen a les Illes.

Les JERC-Illes estem d’enhorabona després del retorn dels canals 33/Super3 i 3/24. Mig any després de que manifestéssim el nostre rebuig a la no emissió, per fi tornam a rebre el senyal d’un canal totalment amb la nostra llengua.
 

Les Illes esteim d’enhorabona, mig any després de que a les illes deixéssim de veure els canals 33, Super3, Esport3 i el 3/24. Avui, 17 de desembre del 2015 després de la revolta i la lluita hem aconseguit tornar a rebre el senyal dels nostres canals.
Perquè TV3 no es toca, i perquè el català és i serà la nostra llengua. Avui podem dir que hem aconseguit guanyar un lluita, a partir d’avui els fillets podran tornar a gaudir, com vam fer nosaltres de petits del canal Super3 de les sèries de dibuixos animats en català i de tota la programació infantil que TV3 posa a l’abast.
Per altra banda, podrem estar informats les 24h del dia del que passa a tot el territori dels Països Catalans sense la necessitat d’esperar a l’hora del telenotícies per saber-ho. I a aquells amants de l’esport, què més que poder tornar a sentir els comentaris dels partits en la nostra llengua?
La lluita serveix i seguirem lluitant perquè ningú més ens digui que la nostra llengua no és el català i perquè mai més tornem a estar mig any sense rebre el senyal del nostre canal televisiu.
Us deixem amb un vídeo realitzat per les JERC-Menorca el dia que vam deixar de rebre el senyal de TV3 a les illes i la imatge de la victòria perquè #TV3noestoca.

Prou retallades a la nostra llengua. Prou retallades a la nostra llengua.
Vídeo de les JERC-Menorca lluitant per #TV3noestoca.