< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.02
2007
Esbuquem el feixisme a Porto Colom

Les Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC) han realitzat una acció per demanar el canvi de nom de la ronda Baleares de Porto Colom. Amb aquesta acció, les JERC volen denunciar que a dia d’avui, 31 anys després de la mort del dictador, encara hi hagi plaques, carrers i monuments commemoratius als que varen lluitar contra la democràcia i la llibertat.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC) han realitzat una acció per demanar el canvi de nom de la ronda Baleares de Porto Colom.

 Amb aquesta acció, les JERC volen denunciar que a dia d’avui, 31 anys després de la mort del dictador, encara hi hagi plaques, carrers i monuments commemoratius als que varen lluitar contra la democràcia i la llibertat.
 

Segons Andreu Oliver, portaveu de les JERC, “no només demanem el canvi de nom per l’ideològic que representa, sinó també per respecte a la gent que patiren la mort de familiars a causa de l’aixecament feixista, i que dia a dia han d’estar passant pel davant d’aquests monuments que els recorden la pèrdua de gent estimada”.

Més informació