< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.12
2012
Jornada anticonstitucional a Palma

Les Joventuts d'Esquerra Republicana us convocam a la jornada anticonstitucional què farem dia 6 de desembre a Palma al casal Can Alcover (C. de Sant Alonso, 24).

La jornada consistirà en dues xerrades a càrrec de Bartomeu Sancho i Joan Lladó; la primera, titulada "L'esquerra bolivariana a Veneçuela", s'enfocarà en el procés de la Revolució Bolivariana a iberoamèrica, amb un enfocament especial a Veneçuela, on es parlarà sobre la transparència en les passades eleccions.

Bartomeu Sancho, nascut a Palma el 1935, visqué a Veneçuela i va ser empresonat per guerriller pel govern de Betancourt, que li retirà la nacionalitat (el govern de Chávez li retornà fa dos anys). Posteriorment va participar a la Revolució Cubana, i fa dècades que viu entre Palma i l'Havana.

La segona xerrada, titulada “Trenquem amb la constitució espanyola; construïm independència” tractarà sobre el procés independentista dels Països Catalans, enfocat des d'una perspectiva illenca en un anàlisi de l'actualitat del Principat i el paper cabdal que pot tenir la recent creada Assemblea Nacional Catalana de Mallorca.

Joan Lladó, nascut a Manacor el 1978, és l'actual President d'Esquerra Republicana a Mallorca i Secretari de Vertebració dels Països Catalans del partit. En la seva trajectòria política passà per les JERC, ha estat Conseller d'Interior de les Illes Balears i ha participat en actes mediàtics com el de l'ocupació de la piscina il·legal de Pedro J.