< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.09
2010
La candidata de les JERC defensa la independència al debat de TV3

Per part de les JERC hi va participar la Gemma Lago, la candidata del jovent independentista. Al llarg del programa va exposar amb claredat les principals propostes d'Esquerra i les JERC en polítiques de joventut, i va remarcar la importància d'aquestes eleccions, en que tocarà decidir si volem ser valents i apostar clarament per la celebració d'un referèndum com defensem o ens conformem amb les engrunes de l'autonomisme com semblen voler la resta de forces polítiques. Va ressaltar que és en un moment de crisi com l'actual, en que l'atur juvenil s'ha disparat, quan seria més necessari que mai disposar dels recursos i competències d'un estat propi . [VÍDEO DINTRE]

Ahir a la nit es va dur a terme a TV3, en el programa l'Àgora, el primer debat entre joventuts polítiques catalanes de cara a les properes eleccions del 28N.

Per part de les JERC hi va participar la Gemma Lago, la candidata del jovent independentista. Al llarg del programa va exposar amb claredat les principals propostes d'Esquerra i les JERC en polítiques de joventut, i va remarcar la importància d'aquestes eleccions, en que tocarà decidir si volem ser valents i apostar clarament per la celebració d'un referèndum com defensem o ens conformem amb les engrunes de l'autonomisme com semblen voler la resta de forces polítiques. Va ressaltar que és en un moment de crisi com l'actual, en que l'atur juvenil s'ha disparat, quan seria més necessari que mai disposar dels recursos i competències d'un estat propi .

Podeu seguir l'activitat de la cap de llista de les JERC a través del seu twitter: @gemmalago

LINK VÍDEO

 

gemma-831.jpg gemma-831.jpg