< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.12
2016
Les JER-Illes renoven càrrecs de la Coordinadora

Coincidint amb la Diada de Mallorca, les Joventuts d’Esquerra Republicana - Illes Balears i Pitiüses renoven els càrrecs de la Coordinadora

El passat dijous 29 de desembre de 2016, reunides a Palma, les JER-Illes aprovaven la renovació dels càrrecs de la Coordinadora, l’òrgan que reuneix les Joventuts de cada illa encarregat d’organitzar i harmonitzar l’acció conjunta a les Illes Balears i Pitiüses.

Al capdavant del projecte illenc hi segueix Albert Pons i Bagur com a portaveu. Maite Pons i Pons passa a la Secretaria de Finances. La novetat d’aquesta Coordinadora és la incorporació dels membres de Mallorca a la mateixa. D’aquesta manera, Neus Sánchez i Lendinez és la nova Secretària de la Dona i Biel Cursach i Perona és el nou Secretari de Comunicació.

Ara toca treballar de valent, amb determinació, molt de coratge i dedicació, per consolidar el projecte independentista, socialista, feminista i ecologista a les Illes que tindrà com a eixos fonamentals la consciència nacional, la transformació del model econòmic i el canvi de paradigma mediambiental. Sense les Illes Balears i Pitiüses, no hi haurà alliberament nacional!

Una delegació de les JER-Illes amb Jordi Cuixart (Òmnium) i Jaume Mateu i Martí (OCB) abans de l'ofrena floral a Jaume I en el marc de la Diada de Mallorca Una delegació de les JER-Illes amb Jordi Cuixart (Òmnium) i Jaume Mateu i Martí (OCB) abans de l'ofrena floral a Jaume I en el marc de la Diada de Mallorca