< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.08
2017
Les JER Menorca celebren el seu primer Congrés regional

Ahir, dilluns dia 21 d’agost, les Joventuts d’Esquerra Republicana Menorca van celebrar el seu primer Congrés regional a la seu de MÉS per Menorca a Maó

En aquest congrés, la darrera portaveu comarcal de les JER Menorca va recalcar la importància del canvi generacional i de seguir enfortint el projecte de l’independentisme d’esquerres a l’illa.

Per la seva part, el primer portaveu regional de les JER Menorca, Joan Giménez, qui fou escollit per unanimitat, es mostrà molt satisfet pel naixement de la regional i remarcà que “MÉS per Menorca ja té joventuts polítiques i es diuen Joventuts d’Esquerra Republicana de Menorca”.

Per la seva banda, la nova secretària d’organització exposà “la importància de comptar, des d’avui, amb tres representants illencs al Comitè Nacional de les JER”. 

El Congrés comptà amb quatre convidats: el Coordinador General de MÉS per Menorca, Nel Martí, la diputada al Parlament de les Illes per MÉS per Menorca, Patricia Font, el senador d’Esquerra Republicana, Bernat Picornell, i un membre de la direcció del Partido Piquetero d’Argentina. 

Joan Giménez Joan Giménez "Ximi", nou portaveu de les JER Menorca

ARTICLES RELACIONATS