< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.05
2012
Les JERC denunciem una caça de bruixes a les Illes


Les JERC denunciem una caça de bruixes a la Illes després d’una nova càrrega i noves detencions de membres de les JERC i de l’esquerra independentista, en un acte pacífic en contra de la visita del president balear, José Ramon Bauzá, ahir a Bunyola.
 
La Guardia Civil va detenir injustament ahir a Amadeu Corbera, militant de les JERC, el qual ha hagut de passar la nit al calabós, juntament amb altres tres detinguts, per mostrar el seu rebuig a la visita que feia el president de les Balears a Bunyola. La portaveu de les JERC-Illes, Esperança Mateu també ha estat agredida i identificada per la Guàrdia Civil.  
 
Des de les JERC denunciem que han estat unes detencions totalment polítiques i arbitràries i és per això que des de les JERC demanem la dimissió immediata del delegat espanyol a les Balears, José María Rodríguez, per fer actuar la Guàrdia Civil en contra de ciutadans pacífics de Bunyola.
 
Aquest matí, el portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez, i el secretari nacional d’organització, Isaac Peraire, s’han desplaçat a Palma per donar suport als detinguts i per assistir a una mobilització que està tenint lloc aquest matí davant dels Jutjats de Palma, per reclamar-ne la llibertat.
 
Aquesta detenció d’ahir se suma ja a la que es va produir en els Premis Ciutats de Palma, on militants de les JERC van protestar per defensar uns Premis no-castellanitzats i en defensa del topònim de Palma.

120528-jerc-illes-detencio-amadeu.jpg 120528-jerc-illes-detencio-amadeu.jpg