< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.12
2007
Les JERC es concentren per rebutjar la Constitució Espanyola

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) es van concentrar ahir a la plaça de la Mercè de Barcelona per protestar contra la Constitució Espanyola. El jovent independentista considera que es tracta d'un text anacrònic, amb serioses deficiències democràtiques i que és la base legal de l'opressió dels Països Catalans, amb exemples clars com que la imposició de la monarquia i la imposició de l'exèrcit espanyol com a garantia de la unitat territorial de l'Estat espanyol. A la concentració hi van assistir Antoni Trobat, en representació de la Plataforma pel Dret de Decidir, i Elisenda Paluzié, de Sobirania i Progrés.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) es van concentrar ahir a la plaça de la Mercè de Barcelona per protestar contra la Constitució Espanyola. El jovent independentista considera que es tracta d'un text anacrònic, amb serioses deficiències democràtiques i que és la base legal de l'opressió dels Països Catalans, amb exemples clars com que la imposició de la monarquia i la imposició de l'exèrcit espanyol com a garantia de la unitat territorial de l'Estat espanyol.

A la concentració hi van assistir Antoni Trobat, en representació de la Plataforma pel Dret de Decidir, i Elisenda Paluzié, de Sobirania i Progrés. Gerard Coca, portaveu nacional de les JERC, va instar el jovent independentista a construir la República lliure dels Països Catalans i a "combatre amb idees i arguments la crosta espanyolista que ens impedeix ser avançar cap a una societat plenament democràtica, lliure i justa".

Finalment, els concentrats van entonar el Cant dels Segadors i tot seguit es va fer un concert amb els grups Gerard Sesé i Living.

6d-2007-429.jpg 6d-2007-429.jpg