< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.11
2007
Les JERC escullen nova direcció nacional

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Mataró el XXIè Congrés Nacional de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya, que ha escollit a Gerard Coca nou Portaveu Nacional, en substitució de Pere Aragonès. Més de 500 militants, entre els quals militants de les JERC Illes, han participat al Congrés. Les JERC han aprovat la ponència Construïm l'alternativa independentista, que aposta per provocar la tensió democràtica amb Espanya i França que ens faci avançar cap al referèndum d'autodeterminació que ens permeti dotar-mos d'un estat propi.

La nova Permanent Nacional es presentava en una llista única encapçalada per Gerard Coca amb militants de diferents territoris i està formada també per Daniel Mallén, a Organització; David Pujol, a Coordinació Territorial; Marc Planas, a Coordinació Interna; Pol Pagès, a Imatge i Comunicació; Gemma Lago, a Coordinació Institucional; Josep Culí, a Formació; Núria Gavarró, a Estudis i Programes; Marc Puig, a Relacions Internacionals; Empar Crespo, a Dona; Roger Civit, a Moviments Socials, i Marc Candela, a Medi Ambient.

Des de les JERC Illes felicitam la nova permanent nacional i ens posam a la seva disposició per continuar amb el creixement de l'organització i seguir consolidant les JERC com a la primera organització política juvenil dels Països Catalans.