< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.08
2014
Les JERC exigim al Govern balear que sancioni una discoteca de la Platja de Palma per incitació a la violència masclista

Les Joventuts d’Esquerra Republicana denunciam la distribució de camisetes amb un missatge clarament masclista i en reclamam la seva retirada.

El jovent independentista ens mostram profundament indignats i reclamam una ràpida actuació de les institucions illenques per tal que sancioni la discoteca Oberbaryern, ubicada a la carretera de l’Arenal 48. Aquesta discoteca ha estat repartit durant el mes de juliol camisetes amb un missatge que incitava a la violència masclista mostrant les dones com un “problema”.

Les JERC tornam a mostrar una vegada més el rebuig contra aquest turisme que fa malbé la imatge exterior de les nostres illes.
Per altra banda, la portaveu de les joventuts a les Illes, Esperança Mateu, també demana "la retirada immediata d’aquestes camisetes vexants i que el Govern de les Illes balears prengui mesures per frenar aquestes pràctiques tan exteses entre aquest turisme de baixa qualitat".

Finalment, les JERC proposam a la Conselleria de Turisme i Consum que engegui una campanya per dignificar la imatge exterior de les illes. Les joventuts republicanes estem fartes d'aquestes pràctiques que tracten les dones com a objectes i fan apologia de la violència masclista.

Imatge de les samarretes que reparteix la discoteca Imatge de les samarretes que reparteix la discoteca