< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.05
2012
Les JERC han participat avui dematí al #Novullpagar duit a terme al Túnel de Sóller

Les Joventuts d’Esquerra Republicana han estat presents a la jornada reivindicativa en contra de seguir pagant el túnel 

Les JERC han mostrat el seu rebuig a seguir pagant un peatge del tot injust, participant de la jornada reivindicativa duita a terma al túnel de Sóller en contra de seguir pagant un peatge del tot desmesurat.
Pels joves d’Esquerra totes les accions seran poques per acabar amb una injustícia tan gran i anuncien protestes en contra de seguir pagant.
Per altra banda, les JERC donen tot el suport a l’associació Mallorca Lliure de peatges, entitat organitzadora de l’èxit d’avui, i els esperona a no defallir i a seguir lluitant per un bé col·lectiu.
La portaveu dels joves independentistes, Esperança Mateu, ha declarat que “com a ciutadans ens trobam avui aquí per dir prou a una injustícia que fa anys que patim”. Mateu ha afegit que “ja fa molts d’anys que el túnel va quedar pagat. Canyelles el va fer per donar doblers al seu partit –el PP- i encara avui pagam un delicte”. A més, la portaveu de les JERC a les Balears ha afegit que “és de jutjat de guàrdia pagar per anar pel túnel més insegur i car –en proporció- d’Europa. Diguem prou a que ens segueixin sucant l’ànima els mateixos de sempre”.
Finalment, les JERC manifesten la seva enorme satisfacció per haver aconseguit dur endavant una acció arreu dels Països Catalans amb el mateix objectiu. “Els catalans estam farts de pagar i ser espoliats”, han declarat els joves.