< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.05
2015
LES JERC-ILLES DONAM UN PAS CAP A UNA EDUCACIÓ PÚBLICA, LAICA I EN CATALÀ

El jovent d'esquerres i independentista de les illes s'adhereix al pacte educatiu d'Illes per un pacte, manifestant així la seva voluntat  d'aconseguir una escola pública, laica, en català i de qualitat. Després d'aquests últims 4 anys, s'obra la finestra de la gent compromesa que vol un canvi educatiu.

El final d’aquesta legislatura en mans d’una majoria absoluta del Partit Popular ha estat molt moguda en temes educatius. Arran de les polítiques en contra d’una educació pública, laica i en català van néixer diferents organitzacions de professors, mares i pares, estudiants i simpatitzants els quals es varen unir per elaborar un pacte educatiu a favor d’una educació pública laica i en català.

Fa poques setmanes, i després de mesos de feina, aquest pacte ha sortit a la llum. Aquest és un fet que dóna esperança a les Illes les quals tenen ganes d’un canvi urgent.

Des de les JERC-Illes no s’ha dubtat ni un moment de l’adhesió a aquest pacte perquè es creu que és una passa endavant cap a un consens ciutadà i cap a una educació pública i de qualitat. D’aquesta forma donam peu als joves per seguir lluitant per la nostra llengua, per una educació de qualitat i per la gratuïtat de la nostra escola. Perquè volem una escola pública de tots i per a tots.

Per altra banda, i a poques hores d'unes eleccions tan importants com les d’aquest diumenge 24 de maig animem a tots els joves illencs a anar a votar pensant amb les polítiques portades a terme pel Grup Popular aquests 4 anys. Perquè és hora que els joves tinguem la veu que les Illes necessiten.

JOVE, AQUEST 24 de MAIG VOTA PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA, LAICA I EN CATALÀ, VOTA PELS DRETS SOCIALS, VOTA PEL NOSTRE TERRITORI!

VOTA ESQUERRES!

Illes per un pacte educatiu. Illes per un pacte educatiu.