< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.04
2012
Les JERC rebutgen la construcció del macro-hotel a la zona del Trenc i La Ràpita

Les JERC volem expressar el nostre rebuig a la construcció de l’abominable monstre hoteler del Trenc.
A Mallorca no volem ni necessitam cap hotel gegant. Tot i així el Govern arrasa les illes sota la careta de camí per salvar la nostra economia i, talment el llop disfressat d’ovella, impulsa aquesta construcció, un complex hoteler que suposarà un impacte terrible en l’ecosistema d’una platja mallorquina de tant de valor ecològic i paisatgístic com és El Trenc.

Consideram que la falta de respecte a El Trenc és una altra mostra de la falta de respecte del govern del PP cap al que és d’aquí i mai no cedirem al seu model econòmic basat en la devastació del paisatge de les Illes.

Per això les JERC hem assistit avui a la cadena humana convocada per la plataforma Salvem Sa Ràpita”, el GOB i Els Amics de la Terra.

Paula Vallbona, secretària de Medi Ambient comenta “Defensar el patrimoni material i immaterial de la nostra terra és una sola lluita, només en un país lliure podrem foragitar aquestes polítiques repressives” explica que, “només aturant, des de dalt, la política d'especulació i destrucció, podrem salvar La Ràpita i El Trenc”.