< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.12
2007
Les JERC responen les paraules de Joan Ferran

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) considerem que les paraules de Joan Ferran, portaveu adjunt del PSC al Parlament, es deuen al ressentiment que tenen els enemics dels Països Catalans després de l’èxit de la manifestació pel dret a decidir de dissabte passat. Les paraules totalment fora de to de Ferran són pròpies d’un doberman reaccionari i coincideixen plenament en forma i discurs amb l’extrema dreta espanyola. Per les JERC, Ferran és un cavall de troia més del PP dins del PSC com ho són Bono i Rodríguez Ibarra. Pel jovent independentista, les declaracions del diputat del PSC responen a un atac de pànic perquè l’independentisme és més fort que mai en la societat catalana i perquè, des de la centralitat del debat polític, avança de manera imparable cap a assolir la majoria social per guanyar el referèndum d’autodeterminació el 2014.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) considerem que les paraules de Joan Ferran, portaveu adjunt del PSC al Parlament, es deuen al ressentiment que tenen els enemics dels Països Catalans després de l’èxit de la manifestació pel dret a decidir de dissabte passat. Les paraules totalment fora de to de Ferran són pròpies d’un doberman reaccionari i coincideixen plenament en forma i discurs amb l’extrema dreta espanyola. Per les JERC, Ferran és un cavall de troia més del PP dins del PSC com ho són Bono i Rodríguez Ibarra.

Pel jovent independentista, les declaracions del diputat del PSC responen a un atac de pànic perquè l’independentisme és més fort que mai en la societat catalana i perquè, des de la centralitat del debat polític, avança de manera imparable cap a assolir la majoria social per guanyar el referèndum d’autodeterminació el 2014.

D’altra banda, les JERC animem els periodistes dels mitjans de comunicació públics catalans a actuar amb total llibertat i  volem felicitar especialment els periodistes del Temps de TV3 per la seva excel·lent tasca professional i pel seu extraordinari desacomplexament nacional.

També fem una crida al jovent a participar als actes convocats per les JERC arreu dels Països Catalans pel 6 de desembre sota el lema “Trenquem Espanya. Independència ja!” per mostrar el nostre rebuig a la Constitució Espanyola i a totes les lleis que ens discriminen com a poble.

Per acabar, només ens queda recomanar a Ferran que si no li agraden els mitjans de comunicació en català sempre pot sintonitzar la COPE, amb la qual segur que s’hi sentirà més còmode.

Visca el jovent català!!

Visca els Països Catalans lliures!!