< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.11
2009
Les JERC se solidaritzen amb Segi després de l'últim capítol de repressió de l'Estat espanyol contra el jovent independentista basc.

Davant les darreres detencions dutes a terme contra membres de Segi i davant l'escalada repressiva contra el moviment abertzale que s'està duent a terme a Euskal Herria, les JERC, el jovent independentista dels Països Catalans, se solidaritzen amb el jovent basc detingut per ordre del jutge Grande-Marlaska.

Un cop més el Govern espanyol a través de tots els seus instruments demostra la seva voluntat de reprimir l'independentisme, atacant aquest cop al jovent independentista basc.

Per les JERC,

D'aquesta manera,

Per aquesta raó, l

les darreres onades de detencions i persecucions són la resposta de l'Estat espanyol al debat existent en el si de l'esquerra abertzale per dissenyar una estratègia eficaç que permeti construir un estat democràtic i portar el País Basc al canvi polític. L'Estat espanyol demostra un cop més la seva nul·la voluntat de buscar una sortida dialogada al conflicte polític existent i té la repressió i la suspensió de llibertats com a única resposta.les JERC denuncien novament la llei de partits, un instrument pensat i implementat amb l'única voluntat d'eliminar les opcions polítiques que qüestionen els dogmes constitucionals. I recorden que l'actual govern PSE-PP existent al País Basc no hauria estat possible sense el frau electoral provocat per l'aplicació d'aquesta llei.es JERC, el jovent independentista dels Països Catalans, ofereixen la seva col·laboració al jovent abertzale d'Euskal Herria per tal de buscar totes les vies possibles que els permetin fer arribar el seu missatge polític amb llibertat. Espanya no podrà silenciar la veu dels i les joves independentistes!